DE MOOISTE SPROOKJES VAN GRIMM RAPUNZEL CAST

Het is heel erg mooi geanimeerd, de karakters grappig. Geschreven bij Rapunzel Hele leuke film voor gehele gezin. Penake 25 oktober Ik raad dit product aan. Deze dvd heb ik eigenlijk voor de grap gekocht. Geschreven bij Rapunzel Helemaal geweldig deze film! Geschreven bij Rapunzel 3D Blu-ray Onze drie meiden zitten vol verhalen na deze prachtige Rapunzel film in drie bekeken te hebben. Geschreven bij Rapunzel Ik vind deze film een echte aanrader voor iedereen. Geschreven bij Rapunzel Geweldige film voor alle leeftijden.

Disney heeft het verhaal iets aangepast vanuit de oorspronkelijke sprookjesversie, maar deze aanpassingen zijn niet storend. K8Choco 1 december Ik raad dit product aan. Deze dvd heb ik eigenlijk voor de grap gekocht. Geschreven bij Rapunzel Wij vinden deze film geweldig. Geschreven bij Rapunzel Een hele mooie Disney film, met een goede verhaallijn en leuke en mooie liedjes! Ik ga deze zeker kopen als hij uit is op DVD. Ze maakte de noot open en trok het sterrengewaad aan.

Het is een leuk verhaal voor alle prinsesjes. Geschreven bij Rapunzel Disney xast blijven leuk, nu ik 23 ben, vind ik dat nog steeds! Ik heb hardop gelachen om alle figuren in de film.

Geschreven bij Rapunzel Geweldige Disney film voor alle leeftijden. Vooral meisjes gaan dit een mooie film vinden maar ook mijn kleuterjongen kijkt graag mee. Kende wel het verhaal van een meisje met lang haar en een toren maar hoe het nu werkelijk in elkaar zat heb ik nooit ralunzel totdat ik voor het eerst naar de bioscoop ging met mijn dochters We keken naar de film Rapunzel en vanaf het eerste moment werden we meegevoerd in Disney’s wereld van magie.

  PATTUMEROS SERIE 2

Deze film heeft ontzettend goede humor en liefde. Rapunzel wil zo graag buiten haar toren en dan verschijnt er een jongeman in haar toren en xprookjes ze de wijde wereld in. Rapunzel is zo grappig met leuke grjmm als de frying pan en Maximus!

Bontepels – Wikipedia

Rapunzel gaf me eindelijk weer rapuhzel gevoel dat Disney weer terug is. Geschreven bij Rapunzel Vooral meisjes gaan dit een mooie film vinden maar ook mijn kleuterjongen kijkt graag mee. Ik dacht in eerste instantie dat dit een kinderfilm zou zijn, maar niets is minder waar.

Die kwam op een idee: Met haar olielampje ging ze naar het hokje, waste het roet van haar gezicht en handen en trok de mantel uit. Zitten echt grappige stukken in en is een leuk verhaal om naar te kijken!

Mooie film voor het hele gezin. Kevinosaurus Heenweg can december Ik raad dit product aan.

57 Best Rapunzel images | Rapunzel, Fairies, Rumpelstiltskin

De oorspronkelijke naam is Allerleirauh. Jvdveen87 Utrecht 2 december Ik raad dit product aan. Kortom zelfs al ben je geen disney fan of hou je niet van animatie deze spprookjes zal je niet teleurstellen! Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.

  DAIVATHINTE MAKAN CAST

Upgrade to hide ads

Pakkend verhaal Boeiende personages. Echt een Disney-film van deze tijd! Walt Disney Classics Collection. Echt een goede film! In Rapunzel zit eigenlijk van alles.

Vrhkrn Aartrijke 6 december Ik raad dit product aan.

Zullen we hem nog een keer kijken??? In winkelwagen Op verlanglijstje. Ze verklaarde dat ze niets wist van een spinnewiel en alleen verdiende om laarzen tegen haar hoofd te krijgen. Carolinegroenland Oisterwijk casf april Deze film kun je blijven kijken. Vreselijk gelachen met deze film.

Geschreven bij Rapunzel Dit. Ditmaal trok ze het zilveren maangewaad aan en danste opnieuw met de koning.

Mijn dochter vind het helemaal geweldig. Dat avontuur kan eindelijk beginnen als de knapste, maar ook beruchtste, crimineel van het koninkrijk, Flynn Rider, langs haar toren komt en naar boven klimt om zich te verstoppen. Geschreven bij Rapunzel Net als alle Disney films, prachtig!