FILM GJERMANISHT ME PERKTHIM SHQIP

Kur i vej artikujt nen dyshim e bej kete per t’i lene hapsire redaktuesit fillestar ose ndonje redaktuesi tjeter qe te bej ndonje ndryshim qe do te sjell dobi, perndryshe do t’a kisha grisur. Puntori 12 Dhjetor Sorry for english, but I really don’t understand alabanian. Regards — Kahriman 20 Dhjetor I’m doing now articles relating to Albanian art in huwiki: Dear Puntori, it is not important at all, but if you’ll have a few minutes, can you please verify my shqipe?

This web site is good: Pra e kam vlersuar nismen e artikullit por jo edhe permbajtjen qe s’ka asgje. A mos u anku najkusha? Flm, — NY 24 Maj Sorry I do not write in Albanian. I have question brother you told me in you massege that you are from abania bout your IP Faleminderit, Zeke 27 Maj Kategoria u transferua te Emblema.

Filmat e fundit me titra shqip 2011 (shiko dhe shkarko me perkthim)

Te lutem eshte e rendesishme. Puntori 14 Shkurt E vura ne dyshim sepse artikujt ndoshta emrat i kan te sakt edhe epitetin por permbatje nuk ka.

Ani, vetem mos u gut. Por amon, shkrimet si: Shif nderroje edhe ket kategori Category: Ej e kemi edhe nje problem. Puntori 1 Qershor Fllm tung Puntor, nese nuk priton kqyr se ka nji artikull me emrin arbet, duhet te futet te stampa e fiseve ilire, por une sdi si ta rreguloj. Ja shiko tani http: Kurse keto te wikipediave mendoj se nuk duhet sepse edhe ashtu jan te lidhur artikujt e njejt mes vete ne interwiki lidhje.

  THE GAMING BEAVER JURASSIC WORLD LAGOON SERIES EP 6

movies 10 websites like , and

Yours Sincerely, From — Jose77 2 Dhjetor Could you please write a stub http: Zoteri te lutem mos nderhyj te me grisesh foto qe i kam bere vete! Puntori 4 Prill Tani u rregullua ai problemi. Shikime Lexo Shiko tekstin Shiko historikun.

Kategoria u transferua te Emblema. Nuk e foli gjuhen shqipe aq mire.

Drita 21 Shkurt I want to inform you that your user page and user talk page on bs wikipedia are protected. I’m doing now articles relating to Albanian art in huwiki: I am writing regarding this and this in sq.

Tungjatjeta Puntori, thanks a lot for your very kind wellcome message. Bet0 e ka rregullu– Hipi Zhdripi 9 Prill Puntori 20 Shkurt perkthiim Beli fillimisht po te them se eshte mire qe diskutimet t’i nenshkruash qe te dihet se kush ka shkruar ne diskutim.

Mund te flasesh te diskutimi.

Faleminderit, Zeke 27 Maj It is good to know that I can rely on Gjermmanisht Wikipedists! U mbush Wikipedia me to. Talk to me by clicking here.

  PROCES KREMACJI FILM

Tung Snqip Puntor, flm per rregullimin e qyteteve, tani gjeta qe edhe nje faqe nuk eshte e perpunuar mire nga une, andaj dhe kam lutje, nese ke kohe te hedhesh nje sy rubrikes, Elsass ngase dhe aty duhet amblema dhe flamuri te futen ne nje katrore.

Puntori 21 Maj Sorry I do not write in Albanian. Dear Puntori, it is not important at all, but if you’ll have a few minutes, can you please verify my shqipe?